Πρόληψη

Προσφέρουμε ποιότητα ζωής στα κατοικίδια. Μεριμνούμε για την πρόληψη και την πρώιμη διάγνωση των ασθενειών. Ελαχιστοποιούμε την ανάγκη για θεραπείες.

Η σύγχρονη προληπτική κτηνιατρική δεν εξαντλείται στον ετήσιο εμβολιασμό. Παρέχει πολύ περισσότερα στα κατοικίδια για τη διασφάλιση της υγείας τους!

  • Προσυμπτωματική κλινική εξέταση
  • Εμβολιακό πρόγραμμα
  • Πρόγραμμα αποπαρασιτισμών
  • Προσυμπτωματικές εργαστηριακές εξετάσεις
  • Καθαρισμός δοντιών
  • Στείρωση

Προσυμπτωματική κλινική εξέταση

Η προληπτική κλινική εξέταση αποτελεί το σημαντικότερο παράγοντα της διαφύλαξης της υγείας του κατοικιδίου σας, σημαντικότερο και από τον εμβολιασμό!

Εμβολιασμός

Στο Κτηνιατρικό Κέντρο Ιλισίων καταρτίζονται εξατομικευμένα εμβολιακά προγράμματα, προσαρμοσμένα στις ιδιαίτερες ανάγκες του δικού σας κατοικιδίου, σύμφωνα με τις πιό πρόσφατες συστάσεις των διεθνών κτηνιατρικών οργανισμών και τα νεώτερα επιστημονικά δεδομένα στην τεχνολογία των εμβολίων και στην κτηνιατρική επιδημιολογία.

Αποπαρασιτισμός

Πλήρης προστασία του κατοικιδίου σας από τα παράσιτα (ψύλλους, κρότωνες, εχινόκοκκο, ασκαρίδες κλπ). Αντιπαρασιτική αγωγή που μπορείτε να εφαρμόσετε με ευκολία και συνέπεια.

Καθαρισμός δοντιών

Η στοματική υγιεινή είναι απαραίτητη για να εξασφαλίσετε στο κατοικίδιό σας καλή ποιότητα ζωής σε όλη τη διάρκεια της ζωής του.

Ο τακτικός καθαρισμός δοντιών διατηρεί τα δόντια και τα ούλα σε άριστη κατάσταση, για εύκολη μάσηση χωρίς ενοχλήσεις ή πόνους σε όλη τη ζωή των τετράποδων φίλων μας.

Συνήθως, για πρώτη φορά χρειάζεται να γίνει περίπου στην ηλικία των 5 ετών και μετά κάθε ένα με ενάμισυ χρόνο ανάλογα με τη διατροφή και την προδιάθεση για συσσώρευση οδοντικής πέτρας.

Στο κτηνιατρικό Κέντρο Ιλισίων διαθέτουμε συσκευή καθαρισμού δοντιών με υπέρηχους που αφαιρεί την πέτρα χωρίς να χρειάζεται ξύσιμο των δοντιών που καταστρέφει την αδαμαντίνη. Επίσης, σε κάθε καθαρισμό δοντιών διενεργούμε και στίλβωση για την καθυστέρηση εκ νέου συσσώρευσης πέτρας.

Στείρωση

Για τη στείρωση του κατοικιδίου σας επιλέξτε το Κτηνιατρικό Κέντρο Ιλισίων! Μάθετε γιατί.

Αρέσει σε %d bloggers: